Digitális nagy maghőmérő

2180 Ft

A bonbon készítés egyik alapvető eszközei közé tartozik ez a digitális maghőmérő. A csokoládé temperálása során van fontos szerepe, hiszen ennek segítségével tudjuk mérni a csoki hőfokát és a bekövetkezett változás után tudunk váltani egyik folyamatból a másikba.

Mérési tartománya: -50 Celsius foktól +300 Celsius fokig

Az itt található receptem alatt találhatsz leírást a csokoládé temperálásáról és a maghőmérő használatáról.

Elérhető: 1 in stock

Digitális nagy maghőmérő

Származási hely: Kína

Anyag: műanyag, fém

A hőmérő egy műanyag dobozkába kerül feladásra.

You may also like…

Weight40 g
Dimensions25 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Digitális nagy maghőmérő”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top