Digitális kicsi maghőmérő

2490 Ft

A bonbon készítés egyik alapvető eszközei közé tartozik ez a digitális maghőmérő. A csokoládé temperálása során van fontos szerepe, hiszen ennek segítségével tudjuk mérni a csoki hőfokát és a bekövetkezett változás után tudunk váltani egyik folyamatból a másikba.

Mérési tartománya: -50 Celsius foktól +300 Celsius fokig

Az itt található receptem alatt találhatsz leírást a csokoládé temperálásáról és a maghőmérő használatáról.

Elérhető: 1 készleten

Digitális kicsi maghőmérő

Származási hely: Kína

Anyag: műanyag, fém

A csomagolás tartalmaz egy műanyag védőtokot a hőmérő tárolására.

Érdekelhetnek még…

Tömeg40 g
Méretek18 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Digitális kicsi maghőmérő” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top