Mindig jól esik egy krémes habos forró csoki, nem lesz ez másképp a chocoMe díjnyertes tonkababos forró csokoládéjával sem.
A chocoMe szenvedélye a csokoládé, céljuk a tökéletesség. A 2010-ben alapított márkánál – minden egyes termékük a legnagyobb elhivatottsággal és szakértelemmel készül. A Budapesti manufaktúra napról napra a legmagasabb minőségre törekszik, amit a szenvedély és az alázat, a páratlan minőségű, kizárólag felsőkategóriás alapanyagok, és a folyamatos innováció tesz lehetővé. A csokoládék kézzel készülnek, és minden évben kiemelkedő eredményekkel mérettetnek meg a legrangosabb nemzetközi csokoládé versenyeken. Célkitűzésük, hogy minden egyes doboz csokoládéjuk a legmagasabb minőségben érjen célba és tegye boldoggá a vásárlóját!
A díjnyertes forró csokoládé alapját a saját készítésű chocoMe 43%-os tejcsokoládé adja, amit a tonkabab teszi igazán különlegessé.
Elkészítési javaslat:
- 25-40 g csokoládé forgácsot adjunk hozzá 200 ml forrásban levő vagy felhabosított tejhez. Alaposan keverjük össze, miután a csokoládé forgácsok elolvadtak, egy kellemes, lágy csokoládéitalt fogunk kapni.
Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, teljes tejpor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, fahéj, tonkabab.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.