A CALICO chocolate fehér csokoládéval bevont Piemonte-i mogyoró szemek válogatása egy ellenállhatatlan terméke a csokis csapatnak.
A Zsámbék-medence szívében működő csokoládé üzemben, 2018 óta gyártják a különleges minőségű csokoládé termékeket, modern gyártástechnológiával és sok évre visszanyúló szakmai tapasztalattal. 2020-ban született meg a cég saját márkája a CALICO chocolate, melynek termékein keresztül kívánják megjeleníteni a szakmai elhivatottságukat és a csokoládé iránti olthatatlan szenvedélyüket. A gyártás során fontos szempont a komplex kivitelezés, különleges ízvilág, letisztult megjelenés. Céljuk, hogy termékeikkel a világ minden részén, mosolyt csaljanak az emberek arcára.
Élvezd a Piemonte régióból, Olaszországból származó finoman pörkölt egész mogyoró szemek ellenállhatatlan ízvilágát. Ezeket a kiváló minőségű mogyorókat karamellizált fehér csokoládéval vonják be, hogy aranyló színű, ínycsiklandó csokoládé drazsékat hozzanak létre. A drazsékat végül kolumbiai Panela nádcukorba forgatják, ami még különlegesebb és gazdagabb ízélményt nyújt.
Kóstold meg ezt a remekművet, amely tökéletesen ötvözi a mogyoró és a csokoládé édes harmóniáját.
Összetevők: kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor, tejcukor, tejsavó por, sovány tejpor, karamellizált cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, só, mogyoró, nádcukor.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.