Fedezd fel az ízek tökéletes harmóniáját a Mendula magkrémjével, amely nem mást, mint a fehér csokis mandulakrém eperrel.
A Mendulát 2015 végén, 2016 elején indították útnak, alapötletük torta készítés és kiszállítás volt, valamint hosszabb távon édes és sós kekszek forgalmazása. Ahogy haladtak előre az idővel, észrevették, hogy a speciális étrendű termékekre való igény egyre csak nő, így fokozatosan erre a területre kezdtek összpontosítani. Később termékkínálatuk is teljesen átalakult: az aszalt gyümölcsök és olajos magvak vették át az uralmat műhelyükben. A kreativitás és a fejlődés folyamatos náluk, hiszen az alapanyagok számos új ötlettel szolgálhatnak. Azon elvek mentén dolgoznak mindvégig, hogy a termékeikbe csak olyan összetevők legyenek, amit saját gyerekeiknek is biztonsággal adnának. Egyediségre és a tökéletességre törekednek!
Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, és a Mendula ezt az ízharmóniát szerette volna egy finom magkrémbe összehozni, így született meg a fehér csokis mandulakrém eperrel. Hogy miből is áll? Liofilizált eperből, blansírozott mandulából készült krémből és prémium fehér csokoládéból.
Ez a krém komoly veszélyforrás lehet, hiszen egy kiskanállal a kezedben pillanatok alatt, észrevétlenül eltűnik egy üveggel is belőle…
Összetevők: mandula (83%), fehércsokoládé (15%)(cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, szójalecitin, vanília kivonat), liofilizált eper (2%)
Értékelések
Még nincsenek értékelések.