Téli borongós időjárás nagy kedvence lehet ez az étcsokoládés forró csoki pillecukorral, hiszen nem elég, hogy nagyon mutatós, de ha még nekiállunk elkészíteni is, akkor pedig egy mennyei krémes italt kapunk.
Külső megjelenése nagyon exkluzív, így ajándékba is kiváló.
A Csilli Choco Bons családi vállalkozásként indult 2016-ban, Balatonlellén. Legfőbb tevékenységi körük a kézműves bonbonok és csokoládék készítése, valamint ezek oktatása. Csokis kurzusok és sok-sok tanulás útján jutottak el oda, ahol most is tartanak. Minden termékük kézzel készül prémium minőségű: belga, francia és spanyol alapanyagokból, nem használnak tartósítószereket, kizárólag természetes alapanyagokból, 100%-os gyümölcspürékből dolgoznak. Folyamatosan tanulnak, hogy mindig újat mutassanak megrendelőiknek és kitűnjenek a csokoládé manufaktúrák közül. A termékeik rengeteg szeretettel, szenvedéllyel és elhivatottsággal készülnek, rendszeresen részt vesznek a csokis rendezvényeken és fesztiválokon, így népszerűsítve és elismertséget szerezve finomságaiknak.
Elkészítése: 2 dl felforrosított tejben vagy tejszínben feloldva.
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília aroma, glükózszirup, cukor, dextróz, víz, stabilizátor: szorbit, zselatin, aroma, színezékek: valódi kármin, kurkumin, krolofilin rézkomplexei.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.